Zwolnij miejsce, o którym nie wiedziałeś, że może być dostępne
Avast Cleanup jest bardzo skuteczną aplikacją do czyszczenia pamięci podręcznej i śmieci z systemu Android.
Usuń pozostałości plików i nieużywane aplikacje jednym naciśnięciem, aby telefon działał szybciej i bardziej wydajnie.
Avast Cleanup optymalizuje wydajność telefonu i zwiększa jego szybkość, usuwając z niego zbędne pliki.
Analiza urządzenia
Szczegółowe skanowanie pamięci urządzenia oferujące zaawansowaną funkcję czyszczenia śmieci i plików, a także przydatne możliwości i porady zwiększające wydajność.
Dzięki subskrypcji premium aplikacji Cleanup możesz korzystać z zalet następujących funkcji:
Zaawansowana optymalizacja zdjęć: steruj rozmiarem i jakością zoptymalizowanych zdjęć w widoku porównania, aby łatwiej dobrać właściwe ustawienia.
Hibernacja aplikacji: tymczasowo zawiesza aplikacje, aby wydłużyć żywotność baterii, zaoszczędzić dane komórkowe, wyczyścić pamięć i zwiększyć szybkość urządzenia
Czyszczenie przeglądarki: wyczyść całą historię przeglądania, aby odzyskać miejsce i zapewnić sobie prywatność.
Automatyczne czyszczenie: pozwól aplikacji Cleanup uruchamiać regularne czyszczenie bez zakłócania Twojej pracy, dzięki czemu urządzenie będzie działać szybko przez cały czas.
Usuwanie reklam: pozbądź się reklam ze środowiska pracy aplikacji Cleanup.
Bezpośrednia pomoc techniczna Avast: kontaktuj się bezpośrednio z firmą Avast z poziomu aplikacji, aby szybko otrzymywać odpowiedzi na pytania.
Najważniejsze cechy:
NOWOŚĆ
Uzyskuj dostęp do danych w dowolnym momencie, a jednocześnie jeszcze więcej miejsca na telefonie. Po prostu przenieś wszystko co chcesz do swojego ulubionego serwisu w chmurze dzięki funkcji Transfer to Cloud.
Inne korzyści:
o czyszczenie pozostałości plików;
o usuwanie nieużywanych aplikacji;
o czyszczenie plików pamięci podręcznej, nośników i innych dużych plików;
o zwiększenie mocy, wydajności i szybkości dzięki regularnemu czyszczeniu;
Ta aplikacja korzysta z uprawnienia Ułatwienia dostępu, by umożliwić użytkownikom z wadą wzroku i innym użytkownikom zatrzymanie wszystkich aplikacji w tle jednym naciśnięciem.
Zrzeczenie się odpowiedzialności: Określone profile baterii są włączane automatycznie w oparciu o lokalizację urządzenia; funkcja ta wymaga nadania uprawnień dostępu do danych lokalizacji w tle. Zanim skorzystamy z tych danych, poprosimy o niezbędne uprawnienia dostępu.